Rottne H8D

H8D päivitetty klassikko ensiharvennuksille!

Rottne H8D on harvesteri ainutlaatuisilla ominaisuuksilla. Heilurivarsitekniikka yhdistettynä koneen keskipisteeseen sijoitettuun runko-ohjaukseen saa aikaan erittäin hyvät ja helpot ajo-ominaisuudet haastavassakin maastossa.

1
2
1

EGS 406 Harvesteripää on varustettu kahdella syöttörullalla, kahdella parilla karsimateriä ja automaattisella ketjunkiristimellä.

2

Heilurivarret vakaavat koneen vaikeammassakin maastossa. Uudet pyörämoottorit on varustettu luistonesto-ominaisuudella joka takaa vetokyvyn pahimmassakin maastossa.


Rottne H8D on sama tehokas kone kuin ennen, mutta lukuisilla parannuksilla.

 • Uusittu voimansiirtojärjestelmä luistonesto-ominaisuudella
 • Hiljaisempi äänimaailma
 • Kehittyneempi ja yksinkertaisempi letkujen reititys peruskoneessa
 • Uusi öljynlauhdutin
 • LogMax 3000 harvesteripää
 • Rottne EGS406 uusi letkujen reititys sekä parempi sylinterigeometria
 • FT4 päästöluokan moottori
 • Sähköisesti kallistettava ohjaamo ja avattava konepeitto
 • Iso yksiosainen polttoainetankki
 • Paranneltu nosturi
 • Isompi kantokäsittelyn vesitankki

Rottne H8D:ssä on uusi Tier 4 sukupolven dieselmoottori, joka täyttää nykyiset päästöluokitukset helposti. Lisäksi moottorissa on lukuisia etuja edellisiin sukupolviin nähden.

 • Parantunut polttoainetehokkuus, vääntö ja teho
 • Matala AdBlue kulutus, ainoastaan 2-3% polttoaineenkulutuksesta
 • Valmius seuraavaan Tier 5 päästöluokitukseen ainoastaan ohjelmistopäivytksellä.

John Deeren moottorit käyttävät jäähdytettyä pakokaasunkierrätystä (EGR) ja muuttuvageometrista turboahdinta (VGT). Tämä antaa korkean väännön matalalla kierrosnopeudella, nopeamman vastineen kuormitettuna ja matalan polttoaineenkulutuksen ja päästöt.

Moottorissa on kehitetty ja parannettu monia yksityiskohtia, sisältäen polttoainetehokkuuden ja optimoidut kylmäkäynnistysominaisuudet, moottorin vastine, lisääntynyt voima ja vääntö niin tasaisella kuin vaihtelevalla kuormituksella. Lisäksi Tier 4 PowerTech moottori on varustettu integroidulla pakokaasunsuodatus järjestelmällä, joka koostuu dieselin hapetuskatalysaattorista, partikkelisuodattimesta sekä SCR-järjestelmästä.

Rottne H8D:ssä on kapea ja kompakti runko heilurivarsilla, joka antaa koneelle uniikit ajo-ominaisuudet haastavassakin maastossa.

Neljä heilurivartta tarkoittaa, että alustakoneen tasaaminen toimii niin koneen pitkittäis- kuin poikittaissuunnassa. Tekniikka mahdollistaa myös hyvän maavaran esteitä ylittäessä. Tilantarve on minimoitu, ja painonjakauma on kehitetty niin, että koneella operointia voidaan tehdä täydellä nosturin ulottumalla stabiliteetin kärsimättä.

Ohjaamomme on varustettu modernilla designilla, jossa kuljettaja on keskipisteessä.

 • Sama ohjaamo kaikissa harvestereissa
 • Suuret ikkunat erinomaisella näkyvyydellä
 • Hiljainen – tyypillistä autoa matalampi äänentaso
 • Ohjelmoitavat painikkeet

Tilava ja mukava ohjaamo isoilla ikkunoilla antaa kuljettajalle erinomaisen näkymän työskentelyalueelle. Ergonomisesti suunniteltu kuljettajan työpiste on varustettu viimeistellyillä hallintalaitteilla. Ilmajousitettu penkki käsinojineen on varustettu monipuolisilla säädöillä. Hyvät säilytystilat ja automaattinen ilmastointilaite viimeistelee kuljettajan viihtyvyyden ohjaamossa.

Hiljaisempi kuin auto!

Äänimaailma on hiljainen – Rottnen ohjaamo on itseasiassa hiljaisempi kuin uusi auto. Ohjaamo täyttää kevyesti metsäkoneiden ergonomiset vaatimukset.

Sama ohjaamo kaikissa harvestereissa

Ohjaamo on sama kaikissa harvestereissa. Siten ohjaamon sisäpuoli tietokoneineen ja komponentteineen on identtinen jokaisessa mallissa, joka helpottaa kuljettajan työskentelyä eri Rottne-harvestereiden välillä.

Huollettavuus on tärkeimpiä asioita kehitettäessä kaikkia Rottne-metsäkoneita.

Nykyään aika jonka kone on tuotannosta pois, on erittäin kallista koneiden omistajille. Hyvä huollettavuus vähentää merkittävästi aikaa, jonka koneiden huolto, korjaus ja puhtaanapito vie. Koko koneen moottoritila, elektroniikka sekä tietokoneet on helposti luoksepäästävässä paikassa. Sähköisesti avattava konepeitto ja käännettävä ohjaamo tekee työstä entistä helpompaa.

EGS 406 on hyvin testattu harvesteripää, joka on käytössä Rottne H8D harvesterissa. Yksikkö on varustettu kahdella syöttörullalla, kahdella parilla karsimateriä ja automaattisella ketjunkiristimellä.

Kompakti rakenne ja matala paino tekee koneesta ideaalin harvennustyöhön. Paksuusmittaus on toteutettu alakarsimateristä ja pituusmittaus erillisellä mittapyörällä. Värimerkkaus ja kantokäsittely on saatavana lisävarusteena.