Rottne H11D

Uusi haastaja, Rottne H11D nyt 6- tai 8-pyöräisenä, valmiina harvennukseen tai päätehakkuuseen.

Voimakas moottori ja tehokas hydrostaattinen voimansiirto antaa koneelle erinomaiset maasto-olosuhteet. Ohjaamo tarjoaa erinomaisen kuljettajan mukavuuden ja näkyvyyden työskentelyalueelle. Kääntyvä, vakaava sekä Comfort-line vaimennuksella varustettu ohjaamo on saatavilla H11D harvesteriin.


1
2
3
1

Vaihtoehtoina EGS 596, SP461/561 tai LogMax 5000 harvesteripää.

2

Comfort Line vaimennettu pyörivä ja vakaava ohjaamo on täydellinen työpiste kuljettajalle.

3

Kone on saatavana 6- tai 8-pyöräisenä.

Uusi RC185 nosturi on suunniteltu ja kehitetty Rottne H11 harvesteria varten

RC 185 on liikeratakuormaaja on vahvarakenteinen ja voimakas nosturi. Nosturi on vaihtoehtoisesti 10.3 m tai 11.3 m pitkä. Yksinkertaisesti tuottava ja tehokas!

Ohjaamo on varustettu modernilla designilla jossa kuljettaja on keskipisteessä.

  • Sama ohjaamo kaikissa harvestereissa
  • Suuret ikkunat erinomaisella näkyvyydellä
  • Hiljainen – tyypillistä autoa matalampi äänentaso
  • Ohjelmoitavat painikkeet
  • Comfort Line – vaimennettu, automaattisesti vakaava ja kääntyvä ohjaamo

Tilava ja mukava ohjaamo isoilla ikkunoilla antaa kuljettajalle erinomaisen näkymän työskentelyalueelle. Ergonomisesti suunniteltu kuljettajan työpiste on varustettu viimeistellyillä hallintalaitteilla. Comfort-Line vaimennus vähentää ohjaamon teräviä iskuja huomattavasti, mikä tekee työskentelystä miellyttävämpää. Ilmajousitettu penkki leveine käsinojineen on varustettu monipuolisilla säädöillä. Hyvät säilytystilat ja automaattinen ilmastointilaite viimeistelee kuljettajan viihtyvyyden ohjaamossa.

Hiljaisempi kuin auto!

Äänimaailma on hiljainen – Rottnen ohjaamo on itseasiassa hiljaisempi kuin uusi auto. Ohjaamo täyttää kevyesti metsäkoneiden ergonomiset vaatimukset.

Sama ohjaamo kaikissa harvestereissa

Ohjaamo on sama kaikissa harvestereissa. Siten ohjaamon sisäpuoli tietokoneineen ja komponentteineen on identtinen jokaisessa mallissa, joka helpottaa kuljettajan työskentelyä eri Rottne-harvestereiden välillä.

Huollettavuus on tärkeimpiä asioita kehitettäessä kaikkia Rottne-metsäkoneita.

Kaikki aika tuotannosta pois, on erittäin kallista koneiden omistajille. Hyvä huollettavuus vähentää merkittävästi aikaa, jonka koneiden huolto, korjaus ja puhtaanapito vie. Koko koneen moottoritila, elektroniikka sekä tietokoneet on helposti saavutettavassa paikassa. Sähköisesti avattava konepeitto ja käännettävä ohjaamo tekee työstä entistä helpompaa.

Ohjausjärjestelmä tarjoaa hyvän yleiskuvan koneen toiminnoista.

ROTTNE D5 ohjausjärjestelmä perustuu CAN väylä – teknologiaan ja se hallitsee moottorin, vaihteiston ja kuormaajan toimintoja. Useita ohjausyksiköitä on sijoitettu lähelle kuljettajan ohjauspainikkeita ja ne ovat suoraan yhteydessä ajotietokoneeseen. Asetusten hallinta, järjestelmän toiminnan tarkkailu ja vianmääritys kaikki tapahtuvat käsinojaan sijoitetun kosketusnäyön avulla. Järjestelmäilmoitukset viestitään kuljettajalle selkeästi ilmaistuna näytölle ilmestyvällä merkkivalolla, tekstillä ja merkkiäänellä.